U bevindt zich hier: / /

Aanmelden autocrossen 2019

Met dit formulier kun je je aanmelden voor de eerste Texelse autocross op 16 juni én het Speedweekend, 20 & 21 juli. Iedereen dient zich aan te melden . Texelaars en niet-Texelaars.

Coureurs die de eerste autocross rijden, hebben voorrang op deelname aan het Speedweekend. Aanmelden alleen voor het speedweekend volgt na de eerste cross.

De junior- en bangerstox klasse dienen zich ook aan te melden via onderstaand formulier. Deze klasses zijn alleen voor Texelaars!

Let op, in alle klassen is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij meer aanmeldingen kan er geloot worden. Vol = Vol.


Aanmeldformulier

Klasse

Deelnamegegevens

NAB LicentieAanmelding voor

Persoonsgegevens

* Verplichte velden

DISCLAIMER
Deelname aan de wedstrijden van MAB Club Texel geschiedt geheel op eigen risico. Aanmelder verklaart kennis te hebben genomen van en zich te conformeren aan de actuele wedstrijd- en technische reglementen zoals geldend binnen de NAB en MAB Club Texel. Aanmelder verklaart met deze aanmelding tevens de organiserende vereniging MAB Club Texel, haar bestuursleden, haar medewerkers/vrijwilligers en de Nederlandse Autosport Bond NAB, haar bestuursleden en haar medewerkers nimmer aansprakelijk te stellen voor zaken verband houdend met de voornoemde autocross.