U bevindt zich hier: /

Circuit

Op het MAB-terrein bevinden zich een autocross-, motorcross- en trialcircuit.

Autocrosscircuit

Het autocrosscircuit is een 375m lange kleibaan met een omliggende dijk voor het publiek. Op dit circuit worden per jaar twee wedstrijden en een aantal trainingsdagen verreden. Op 21 juli 2002 is het circuit voor het eerst in gebruik genomen.

Motorcrosscircuit

Het motorcrosscircuit is een zandcircuit dat vrijwel altijd, het hele jaar door, te berijden is. Het is 1000m lang en zeer technisch te noemen zonder afbreuk te doen aan de snelheid. Buiten dit is er nog een jeugdmotorcrossbaan.

Trialcircuit

Het trialcircuit is rondom de motorcrossbaan gesitueerd en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 1 hectare. Zowel voor beginnende als ervaren trialisten zijn er plenty uitdagingen. Bovendien worden er regelmatig grote delen van het circuit opnieuw ingericht.

Kartbaan

Het kartcircuit is gelegen aan de Akenbuurt in Den Burg. Iedere zondagmorgen wordt er vrij gereden, enkele malen per jaar worden er teamwedstrijden georganiseerd.

Clubgebouw

Op het circuit is ook een clubgebouw aanwezig, compleet met douche en toiletten. Het clubgebouw is echter niet met elke training geopend.

Transponders

Op het MAB circuit maken we gebruik van transponders. Lees hier meer informatie.

MAB lid worden?

Wil je ook MAB club lid worden? Bekijk de tarieven.